2016. május 2. hétfő, 14:30
vendéglátás, idegenforgalom, kávézó, Óbuda
Az Óbuda szívében található, nemrégiben megszépült ipari műemlék jellegű épület május 6-án specialty kávézóvá alakul.

Óbuda Fő tere Budapest egyik közkedvelt turisztikai célpontja, a kerületi idegenforgalmi fejlesztések egyik legfőbb bázisaként egész évben számtalan tematikus rendezvénysorozatnak és ünnepi fesztiválnak ad helyet.

A Fő téren található Esernyős – Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont közösségi térbe helyezett „kerületi tourinformként” működik, ahol többek között kulturális programajánlók, turisztikai információk és országos jegyirodai szolgáltatások is elérhetők – olvasható a Turizmus Online-on.

A Fő tér közepén álló, évekig kihasználatlanul hagyott, leromlott állapotú ipari épület, mely egykor az Óbudai Gázgyár gázátadó állomásaként működött, nemrégiben átfogó rekonstrukción esett át, és az Esernyős profiljába illeszkedő új funkciót kapott.

A Gázlámpa Kioszk, mely az adventi ünnepek alatt karácsonyi finomságaival és adománygyűjtő akciójával már bemutatkozott, pénteken specialty kávézóként üzemel.

Teraszán egész nyáron többek között világos pörkölésű kávékülönlegességeket, hideg és meleg italokat, süteményeket és egészségtudatos ételeket fogyaszthatnak a vendégek.

A Vállalkozás rovat támogatója: STARJOBS Magyarország Kft.

Cég és szolgáltatás kereső
Twitter megosztás Google+ megosztás
A szerkesztő ajánlja