2017. július 11. kedd, 13:15
Vodafone, Invitel, Budai J. Gerő
Szeptember 1-jei hatállyal dr. Budai J. Gergőt nevezik ki a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettesévé.

Budai J. Gergő (40) a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyetteseként a társaság jogi, szabályozási, nagykereskedelmi, kommunikációs és felelősségvállalási területeinek irányítását látja el ez év szeptemberétől – írja a Kreatív Online.

„Az iparágban eltöltött több mint öt évem alatt rendkívül sokat változott és fejlődött az ágazat, ezért is tartom inspiráló kihívásnak, hogy szakmai pályafutásomat a Vodafone-nál folytathatom” – fogalmazott kinevezése kapcsán Budai.

A jogi végzettségű szakember pályafutását a White & Case Nemzetközi Ügyvédi Irodánál kezdte. A brüsszeli, washingtoni és budapesti irodákban egyaránt dolgozott, olyan ügyfelekkel, mint a BAA International, a Colgate-Palmolive, a Magyar Fejlesztési Bank, a Novartis és az MNV Zrt.

Ügyvédi pályafutását követően 2007-től 5 éven keresztül a Pfizer gyógyszeripari világcég jogi igazgatójaként tevékenykedett Magyarországon, majd később Romániában és a Cseh Köztársaságban is betöltötte a pozíciót.

A Vodafone-hoz történő csatlakozását megelőzően 2012 áprilisa óta volt a Mid Europa Partners többségi tulajdonában álló Invitel Csoport felső vezetésének tagja, általános vezérigazgató-helyettese volt az idei tulajdonosváltásig.

Az Álláshely rovat támogatója: Delego Kft.

Cég és szolgáltatás kereső
Twitter megosztás Google+ megosztás
A szerkesztő ajánlja