Keressen!


Mit?


A cikk keletkezésének ideje?

Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

5 találat a(z) "NKFI" cimkére.

Több mint 83 milliárd forintot fizetett ki tavaly az innovációs alap

2018. január. 05. 16:01
Tavaly 83,3 milliárd forint - az előző évinél 300 millió forinttal több - támogatást fizettek ki a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Alapból vállalkozásoknak, kutatóhelyeknek, továbbá nemzetközi kutatás-fejlesztési és innovációs (kfi) együttműködésekre, kutatási infrastruktúrákhoz való hozzáférésre.

„Élvonal”: idén is 3 milliárd forintra pályázhatnak a legkiválóbb kutatók

2018. április. 11. 18:25
Megjelent az „Élvonal” pályázati felhívás, amelyre olyan vezető kutatók nyerhetnek támogatást, akik a legutóbbi 10 évben nyújtott teljesítményük alapján a világ tudományos élmezőnyébe tartoznak, és saját tudományterületükön nemzetközileg elismert, kiemelkedő hatást kiváltó eredményeket értek el.

Együttműködik az innováció tudatosságának erősítésében a KSH és az NKFI

2017. október. 06. 11:55
A szorosabb együttműködésről, az intézmények és vállalkozások innováció-tudatosságát ösztönző tájékoztatás javításáról egyeztetett a Központi Statisztikai Hivatal (KSH), valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) vezetője.

Félszáz kutatócsoport nyert támogatást az innovációs hivatal új kiválósági pályázatán

2017. november. 22. 09:31
Ötvenkettő kutatócsoport részesült összesen egymilliárd forint összegű támogatásban a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal idén először meghirdetett új kiválósági pályázatán.

Meghirdették a 2015. évi Magyar innovációs nagydíj pályázatot

2015. november. 23. 13:01
A 2015. évi legjelentősebb műszaki, technológiai, gazdasági innovációs teljesítmény elismerésére a Magyar Innovációs Alapítvány együttműködő partnereivel meghirdette a Magyar innovációs nagydíj pályázatot.