2019. május 3. péntek, 08:52
Magyar fejlesztésű üzleti közösségi platform indul útjára május 10-én. A Brillit célja, hogy segítséget nyújtson a vállalkozóknak a lehetséges piaci partnerek felkutatásában és összekapcsolásában.

A szoftvert fejlesztő Brillit Hungary Kft.-t 2015 júliusában alapították. Kovácsné Szabó Erzsébet, a társaság ügyvezetője és alapító társtulajdonosa elmondta: saját tapasztalataikból indulva kezdtek az üzleti közösségi hálózat rendszerének fejlesztésébe.

A brillit.com portálon regisztrálók egyetlen gombnyomással képesek lesznek több cégtől egyszerre árajánlatot kérni, vagy egy számukra új társaság beszerzésére ajánlatot tenni.

A rendszer használata mindenki számára ingyenes, ám ekkor csak bizonyos mennyiségű árajánlat küldhető vagy beszerzés indítható, a korlátlan mennyiségű szolgáltatást tartalmazó csomag már előfizetéshez kötött, de lehetőség van egyes adott szolgáltatások megvásárlására is.

Az üzleti közösséget működtető céggel az Erste Bank együttműködési megállapodást kötött - mondta Erdei Zsuzsa, a pénzintézet kisvállalkozói üzletágának vezetője. Jelezte: a bank ügyfelei most hat hónapon át korlátlan mennyiségű szolgáltatást tartalmazó prémium hozzáférést kapnak az üzleti közösségi platformhoz. Az Erste Bank így nem csupán kisvállalkozói ügyfeleinek biztosít ezzel lehetőséget a hálózatépítésre, de segít útjára elindítani egy reményteljes hazai fejlesztést - tette hozzá.

(Forrás: MTI)

A Vállalkozás rovat támogatója: STARJOBS Magyarország Kft.

Cég és szolgáltatás kereső
Twitter megosztás Google+ megosztás
A szerkesztő ajánlja