A Bravos kávét forgalmazó Mocca Negra Zrt. útnak indította az Ineedcoffee.hu weboldalt, amely a kávézás szerelmeseit szólítja meg folyamatosan bővülő ismeretterjesztő, szórakoztató és tanácsadó tartalmaival.

A Bravos 2015-ben indította útjára a fiatalokat megszólító I need coffee imázskampányt. Az eddig főképp tévés, rádiós és outdoor hirdetésekben megjelenő üzenet köré most önálló weboldal készült, amely a tartalommarketing lehetőségeit aknázza ki – írja a Kreatív Online.

„Az ötlet és a tartalommarketing koncepció is hamar elnyerte a tetszésünket, hiszen ebben az évben a fő célunk a fiatalok megszólítása. Erre kiváló platformot nyújt az új oldalunk” – mondta el Csóka Gyula, a Mocca Negra vezérigazgatója.

Az ismeretterjesztő és praktikus tanácsokat adó cikkek mellett a Hírességek és a kávé rovat interjúsorozata által hónapról hónapra egy híres ember kávézási rituáléjába is be lehet majd tekinteni.

„A weblap felépítésénél arra törekedtünk, hogy a tartalmak minél jobban tükrözzék a kávézás iránt érdeklődő fiatalok igényeit, ezért már a tervezés fázisába bevontunk a Bravos Facebook-rajongóit” – mondta Szlávecz Boglárka, a Sakkom senior kommunikációs tanácsadója.

A koncepcióért és menedzsmentért a Sakkom Interaktív, míg a dizájnért az Admagic felelt.