Közgyűlésén Vizeli Sándort választotta új elnökévé a Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetek Országos Érdekképviseleti Szövetsége (Közész). Az operatív ügyvezető alelnöki teendőket Dolgos Attila látja el. Turi Dénes korábbi elnök elnökségi tagként vesz részt a testület munkájában.

„A mindig megújuló helyzetekben is meg kell találni annak lehetőségét, hogy az idősebb generáció, számára kedvező körülmények között adhassa át tudását a fiatalabbaknak. Lassan egy éves múltunk bizonyítja, milyen jó a kezdeményezés, fontos szempontként említve nálunk a rugalmas tevékenységet, a közösségépítést és a számtalan előnnyel kiegészült komplexitást. Erőm van és hitem. A saját kisugárzásunkon is múlik, mennyire tudunk mágnesként működni” – fogalmazott Vizeli Sándor (képünkön), a Közész új elnöke, aki különböző szintű vezetői pozíciókban 44 évet töltött közigazgatási területen.

A Közész közgyűlése egyhangúlag fogadta el az elnökség és a felügyelő bizottság 2017. évi tevékenységéről szóló jelentést és a mérlegbeszámolót, valamint a 2018. évi költségvetési előirányzatot. Döntött az alapszabály módosításáról és a csatlakozni kívánó szövetkezetek tagfelvételének módjáról.