A hét konferenciái, üzleti rendezvényei közül ajánljuk.

Október 5. Hogyan mondjam el neked? – Kommunikációs tréning (Kaposvár, Anna u. 6. SKIK Székház, II. emeleti tanácsterem)

„Érezte már azt, hogy valamit nem úgy fogalmazott meg, mondott el, ahogy kellett volna? Volt már lámpalázas? Tartott valaha a nyilvános szerepléstől? Előfordult, hogy leblokkolt miközben másokhoz beszélt? Gondolt már arra, mennyit nyerhetne, ha ügyesen, profin kommunikálna üzleti partnereivel, ügyfeleivel, munkatársaival?”

Október 5. Kamarai előadások, kérdezz-felelek! (BKIK Székház, VII. emelet, Széchenyi terem, Budapest, Krisztina krt. 99.)

Kamarai előadások, kérdezz-felelek! A vállalkozások sikeresebb működése érdekében, a környezetvédelemért, a gyermekeink jövőéjért, az ország (és a világ) fennmaradásáért.

Október 5. Energiagazdálkodás, atomenergia vagy megújuló, alternatív energia (BKIK Székház, VII. emelet, Széchenyi terem, Budapest, Krisztina krt. 99.)

Dr. Héjjas István gépészmérnök, irányítástechnikai szakmérnök előadásának címe: „Energiagazdálkodás, atomenergia vagy megújuló, alternatív energia – Előnyök és hátrányok.”

Október 6. „A jelen tanulója, a jövő mestere” tanuló verseny (Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Győr, Szent István u. 10/A.)

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozatának szakmai versenye „A jelen tanulója, a jövő mestere” címmel kerül megrendezésre. A verseny ideje alatt non-stop programok, szakmai bemutatók tekinthetők meg.

Október 6. Fókuszban a régió turisztikai értékesítése (Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Győr, Szent István u. 10/A.)

Az előadások témái: Győr turisztikai fejlődésének irányvonalai és eredményei az elemút 10 évben; turisztikai brand kialakításának szerepe és hatása a helyi turizmusra; a régió jelenleg elfoglalt helye és előrelépési lehetőségei a rendezvényszervezés szempontjából; új eszközök, lehetőségek, ötletek; Győr és környékének értékesítési lehetőségei az orosz turisztikai piacon.