Megújulás, közbeszerzés, gazdaságfejlesztés, fiatal vállalkozók: a tavasz első napjainak kínálata.

Március 1. Félelem, változás, siker. Fókuszban a cégek megújítása (BKIK Székház Budapest I. kerület, Krisztina Krt. 99. VII. emelet, Oktató terem)

A piaci globalizáció a cégek életében szükségszerűen változásokat generál. Új szemléletet, együttműködéseket kíván meg, amelyek a hagyományos működési formákat részben, vagy egészben új alapokra helyezik. Ahogy korszerűsítjük vállalkozásunk gépeit, technológiáját, ugyanúgy szükséges korszerűsíteni a vezetés/irányítás elavult elveit, módszereit is. A workshop arra a kérdésre keres választ, hogy egy vállalkozás tagjainak milyen képességekre, szemléletre van szükségük a folyamatos tanuláshoz, alkalmazkodáshoz.

Március 1. Partnerrendezvény – Közbeszerzési előadás Győrben (Nemzetközi Kereskedelmi Központ; Győr, Szent István u. 10/a.)

A MAVOR Legal Kft. által szervezett előadás apropója a kormány által elfogadott 2017. évi új közbeszerzési törvény. Előadó: Támis Norbert – jogi szakokleveles felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó, a MÁV-START Zrt. beszerzési igazgatója.

Március 2. Középpontban a gazdaságfejlesztés (Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székházának Baross terme; Győr, Szent István út 10/A.)

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a megyei fejlesztések miniszteri biztosa és a Széchenyi Program Iroda konferenciája.

2017. március 03. Junior Expo – Fiatal Vállalkozók Szakkiállítása (Agria Park, Eger Törvényház u. 4.)

A rendezvény a 35 évesnél fiatalabb vállalkozók díjmentes bemutatkozására ad lehetőséget, ahol a résztvevők megismertethetik vállalkozásukat a nagyközönséggel, személyes kapcsolatot építhetnek ki leendő üzleti partnereikkel és pontosabb képet kaphatnak a vállalkozói környezetről.