A hét üzleti rendezvényei, konferenciái, workshopjai közül válogattunk.

Május 9. Az új adatvédelmi rendelet kérdései (Danubius Hotel Gellért; Budapest, Szent Gellért tér 1.)

Milyen kihívásokkal kell szembenézni most és ha hatályba lép az Európai Unió új adatvédelmi rendelete (GDPR), valamint mit kell tennünk annak érdekében, hogy felkészülhessünk a változásokra? Az eseményen az aktuális adatvédelmi trendek és adattovábbítási kérdések, a kormányzati adatkérések valamint az egységes szabályozás várható hatásai kerülnek megvitatásra.

2017. május 9. Tanácsadói Klub: Innováció marketing – marketing innováció (BKIK Székház 1016 Budapest., Krisztina krt. 99. VI. emelet.)

Milyen új üzleti modellek jelentek meg a közelmúltban? Van-e, lehet-e marketing és kampány termék nélkül? Milyen új eszközök állnak rendelkezésre a marketing hatékonyság és a kommunikáció támogatására. A rendezvény ezekre a kérdésekre keresi a választ.

Május 9. HUMÁN ERŐ – A munkaerő megtartásának titkai – Konferencia (Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara; Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.)

Mit szeretnének a munkavállalók és miért váltanak munkahelyet? Hogyan, milyen eszközökkel tartsuk meg munkatársainkat? Hogyan tudjuk a teljesítményt növelni, ezzel a munkaerőhiányt „belsőleg” megoldani? Milyen motivációs és munkaerő-megtartó eszközöket használnak a sikeres vállalkozások? Mennyit számít a pénz, és mennyit a többi tényező a dolgozók motiválásában? A konferencián ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat

Május 10. Jármű- és gépipari beszállítói konferencia (HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, Budapest, Albertirsai út 10.)

A konferencia célja, hogy a beszállító fejlesztési folyamatot elősegítse, egyben támogassa a hazai vállalkozások beszállítói hálózatának erősítését, bővítését.

Május 10. Kereskedelmi nap a Gazdaság Házában (Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara; Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.)

Vevőszerzés, online marketing, webshop, vásárlóelemző rendszerek a kamara által szervezett kereskedelmi nap fókuszában. A rendezvény jó alkalom a kapcsolatépítésre, tapasztalatok megosztására.

Május 11. Munkahelyi önfejlesztési útmutató (Danubius Hotel Gellért; Budapest, Szent Gellért tér 1.)

Produktív munkanapok, mindfulness, versenyelőny – flow a munkában. Flow témájú workgroup, ahol megtanulhatjuk, hogyan érhető el a munkahelyi, illetve a magánéleti jól-lét. A cél, hogy a résztvevők képesek legyenek segíteni azoknak is, akik motivációs nehézségekkel küzdenek a munkahelyükön vagy az otthonukban.

Május 11. Kiküldetési feltételek az Európai Unióban, elsősorban Németországban (Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara székháza, VII. emeleti konferenciaterem; Budapest, I. Krisztina krt. 99.)

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara II. Építőipari Osztályának információs napja.