A hét üzleti rendezvényei, konferenciái, workshopjai közül ajánljuk.

Június 19. Körmös Szakmai Nap (BKIK Székház 1016 Budapest, Krisztina krt. 99., VI. emelet, Baross terem)

A BKIK Kézműipari Tagozat XVII. Egészségügyi Szolgáltató Osztály Kéz-, Lábápoló és Műkörömépítő Szakmai Osztálya által szervezett rendezvény.

Június 20. A napenergia hasznosítása Németországban és Magyarországon (Courtyard Budapest City Center, Budapest, József krt. 5.)

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara konferenciája, amelyen német és magyar szakemberek tartanak előadásokat napenergia hasznosításának helyzetéről Magyarországon és Németországban. A rendezvényen innovatív német vállalatok is bemutatkoznak. A rendezvény Június 21-én és 22-én kooperációs megbeszélésekkel egészül ki olyan német vállalatok részvételével, amelyek üzleti kapcsolatokat keresnek Magyarországon.

Június 20. Magyar Kézműves Remek 2017. – SZAKMAI NAP (Magyar Kereskedelmi és Iparkamara; Budapest, Szabadság tér 7., Platina I. torony, X. emelet, 1026. sz. tárgyaló)

Az MKIK tájékoztató szakmai napja a pályázók és az érdeklődők számára: konzultáció a szakértőkkel, és a leendő zsűritagokkal, ahol a résztvevők választ kaphatnak kérdéseikre korábbi, illetve idén beadandó pályázati anyagukkal kapcsolatban.

Június 20. Közbeszerzés Ausztriában, piaci lehetőségek haladó exportőrök részére (Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Budapest, Szabadság tér 7., Platina II. torony, X. emelet, 1001-es sz. terem)

Az MKIK és Magyarország Bécsi Nagykövetségének társszervezésében „Közbeszerzés Ausztriában, piaci lehetőségek haladó exportőrök részére” című rendezvény kerül megszervezésre.

Június 21. Exportfinanszírozási képzés (Budapest, Szabadság tér 7., Platina II. torony, X. emelet, 1001. terem)

Az MKIK és az EXIM közös programjának célja, hogy hasznos és gyakorlati tudnivalókkal szolgáljon az exportáló vállalatok számára a külpiaci értékesítést elősegítő, a vevő számára ajánlható finanszírozási formákról.

Június 22. Cégmarketing 2017 – Új trendek, gyakorlatok a legjobbaktól (Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, 15. ker. Szentmihályi út 171. 3. emelet)

„A versenyelőny egyik legbiztosabb módja, ha folyamatosan képben vagyunk a legfrissebb marketingtrendekről, megoldásokról, a sikeres gyakorlatokról, az új technológiákról.” A konferencia előadói átfogó jövőképet, trendeket adnak, amelyek azonnal átültethetők a cégek mindennapi marketinggyakorlatába.

Június 22. Márkázás, vállalkozói nyitottság pilot tréning (GyMSKIK; Győr, Szent István utca 10/A)

A képzés a Branding EU projekt keretében valósul meg.

Június 22. Munkaügyi klub júniusban is! (Kereskedelmi és Iparkamara székháza; Győr, Szent István u. 10/a, Szávay terem)

A kamara Győri térségi elnöksége 2017-ben is kiemelten foglalkozik a munkaügyi kérdéseket érintő jogszabályváltozásokkal.