Megint hétfő, megint ajánlunk néhányat a hét programjai közül.

2016. június 13-15. China Smart Expo Budapest China Mart (Budapest, 1152 Budapest, Szentmihályi út 171.)

Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a China Smart Expo kiállítás-sorozat, melynek célja egy üzleti platform megteremtése a hazai vállalkozások és kínai partnereik között.

Miért érdemes eljönni az expóra? Személyes kapcsolatot létesíthet megbízható termékeket kínáló, minősített kínai gyártókkal! Több tucat ágazat kiállítóival találkozhat! (Autóalkatrész, gép-gyártók, konyhai/otthoni berendezések; építőanyag/kellék gyártók; elektronikai alkatrész; napelem/napenergia; fénytechnikai gyártók; textil; vegyipari termék gyártók stb.) Látogatóink hatékony saját program tervet készíthetnek a kiállítói profilok és termékleírások olvasása és kiállítói találkozók online foglalásával rendszerünkben.

2016. június 14. Flow a munkahelyen (Danubius Hotel Gellért, Szent Gellért tér 1.)

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara IX. Bank, Biztosítás és Vagyongazdálkodás Osztálya és a Menedzserképző Központ egy flow témájú workgroupot szervez azoknak, akik tudni szeretnék, melyek a munkahelyi boldogság faktorai, milyen tényezők akadályozhatják a munkahelyi boldogságot, hogyan segíthetnek önmaguknak közelebb kerülni a flow-élményhez, és miként építhetik be a mindennapokba az örömteli munkavégzést.

2016. június 14. Fém- és gépipari beszállítói kooperációs börze

Az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztályának szervezésében a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködésben Győrben a kamara székházában kerül megrendezésre a FÉM- ÉS GÉPIPARI BESZÁLLÍTÓI KOOPERÁCIÓS BÖRZE, melyre szeretettel várjuk érdeklődőinket! Éljen Ön is a lehetőséggel, és térjen haza új megbízásokkal!

2016. június 14. Pályázati tájékoztató – A GINOP aktuális programjai (Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Eger, Faiskola u. 15.)

A Széchenyi 2020 program keretében folyamatosan jelennek meg a különböző pályázati lehetőségek, köztük természetesen vállalkozások számára elérhető programok is. Ezzel kapcsolatban 2016. június 14-én a HKIK és az Econoserve Pályázati Kft. közös tájékoztatót. A tájékoztató az aktuális, elérhető vállalkozói pályázatokat, a gyakornoki program pályázat bemutatását és a gyakornoki programmal kapcsolatos gyakorlati tudnivalókat öleli fel. Utána kérdések, válaszok, ill. személyes konzultációs lehetőség.

2016. június 14. India üzleti fórum (Nonprofit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Háza, Debrecen, Vörösmarty u. 13-15.)

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „India üzleti fórum” címmel tájékoztató rendezvényt szervez a Nonprofit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Házában.

2016. június 15. Új termékek, innovatív műszaki megoldások, költséghatékony beszerzési konstrukciók, szakmai képzési tervek a magyarországi építőanyag piacon” c. szakmai tájékoztató és termékbemutató (DÉSZ-KER Zrt. székhelye, Debrecen, Monostorpályi u. 7. sz.)

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Enterprise Europe Network irodája közreműködésével elindított magyar-román üzleti sikertörténet bemutatására kerül sor, melyre építőipari vállalkozások jelentkezését várják. 

2016. június 15. Venezuelai Szakmai Nap (BKIK Székház 1016 Budapest Krisztina krt. 99. VI. emelet Baross terem)

Budapesti Venezuelai nagykövetség, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Latin-Amerikai Szakmai Osztályának elnöksége és a LATIMO Egyesület nevében a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarában szervezendő magyar-venezuelai szakmai napra. A szakmai nap kiváló lehetőséget biztosít a magyar vállalkozások részére a venezuelai befektetések megismerésére.

2016. június 16. Svájci-Magyar Üzleti Szeminárium (Budapest, BKIK Székház, I. kerület Krisztina körút 99. VII. emelet)

Egyszerre ideális exportlehetőség a kisebb gyártókapacitással és árumennyiséggel, vagy szolidabb termékválasztékkal rendelkezőknek, valamint a nagyobb exportképes vállalkozásoknak is. Magas vásárlóerő, ideális piac kereskedőknek, gyártóknak! A Svájcban e területen működő szakértő előadók gyakorlati, konkrét segítséget nyújtanak a kinti megjelenéshez, kereskedéshez. Egy olyan üzleti modellt is megosztanak a résztvevőkkel, mely optimális üzleti hasznot és biztonságos piaci jelenlétet garantál!