Pályázati képzés, Magyar-Tajvani Üzleti Fórum, ECOdemia – a hét programjai közül ajánljuk.

2016. július 5. Pályázni szeretne? Nyertes pályázata van és szeretné megvalósítani ötletét, fejlesztést? (Gazdaság Háza, Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.)

Egy napos, gyakorlati ismeretekre fókuszáló képzést szervez a kamara a MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt.-vel kedden 9.00. – 18.00. óra között a Gazdaság Házában. A képzést elsősorban azon vállalkozások számára ajánljuk, akik most vagy a jövőben GINOP pályázatokon szeretnének indulni, illetve már nyertes pályázatuk van és a megvalósításhoz gyakorlati tanácsokra van szükségük. A képzés többek között kitér a pályázat megvalósítási időszakának feladataira és a pályázati e-ügyintézés felületének kezelésére is. Emellett szó esik majd a típushibákról, és arról is hogyan lehet elkerülni a fenntartási időszak buktatóit.

2016. július 5. Magyar-Tajvani Üzleti Fórum (Novotel Budapest Centrum Hotel 1088 Budapest, Rákóczi út 43-45., Zsolnay terem I-II.)

A Chinese International Economic Cooperation Association (CIECA) delegációt szervez Magyarországra. A delegáció látogatása alkalmából az MKIK üzleti fórumot szervez. A rendezvény a Tajvan iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást: a magyar-tajvani gazdasági kapcsolatokról, az együttműködési lehetőségekről magyar cégek számára, továbbá lehetőséget biztosít szektorális kerekasztal beszélgetésre a tajvani cégekkel, szervezetekkel. Az előadásokat követően a résztvevők B2B megbeszéléseken vehetnek részt.

2016. július 5. ECOdemia – Ki fér hozzá az egyetemen képződő tudáshoz? (SZTE GTK Aula, Szeged, Kálvária sgt. 1.)

A téma: „innovatív vállalkozások növekedési lehetőségei és korlátai Szegeden”.