A hét üzleti rendezvényei, klubülései, előadásai, workshopjai közül válogattunk.

2017. Április 4. Magyar-Német Gazdasági Nap (MKIK székhely,1054 Budapest, Szabadság tér 7., Bank Center, Platina torony II., 10. emelet, 1001-es terem)

A rendezvény a német piac iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást: a bilaterális gazdasági kapcsolatok alakulásáról, az együttműködés fejlesztésének lehetőségeiről, a piacra lépéshez szükséges tudnivalókról.

Április 4. Kamarai előadások, kérdezz-felelek! (BKIK Székház, VII. emelet, Széchenyi terem, Budapest, Krisztina krt. 99.)

„A vállalkozások sikeresebb működése érdekében, a környezetvédelemért, a gyermekeink jövőéjért, az ország (és a világ) fennmaradásáért.”

Április 4. Hatékonyságnövelés okosan! (CSMKIK Székház, Szeged, Párizsi krt. 8-12.)

Az Ipari és Innovációs Klub az Informatikai, Távközlési és Logisztikai Klubbal együttműködve várja a téma iránt érdeklődőket. A klubülésen három alapvető kulcsszóra – adatgyűjtés, rendszerezés, cselekvés – koncentráló metódust mutatnak be az előadók.

Április 6. Nevelje ki saját szakember-utánpótlását! (Ginkgo Hotel, Hódmezővásárhely Zrínyi utca 2., Ilosfalvy terem)

A szakember utánpótlás lehetőségei a duális képzési rendszerben.

Április 6. Reklámklub – A kiterjesztett valóság lehetőségei az üzleti életben (Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székháza, Szeged, Párizsi krt. 8-12.)

Dönczi Richárd, a CreatIT Solutions Kft. marketing vezetőjének előadásában egyebek mellett szó lesz a technológia történetéről, jövőjéről és eszközeiről is. A vállalkozások sikerességének egyik legfontosabb kérdése napjainkban, hogy mennyire eredményesek a brandépítésben, amelyhez a kiterjesztett valóság rendkívül újszerű lehetőségekkel járulhat hozzá, és előnyt adhat a versenytársakkal szemben, így ez sem maradhat ki a témák közül.

Április 6. Kezdő vállalkozások vezetői klubja indul a kamarában! (Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Klauzál terem)

A rendezvényre az 5 éven belül alakult kezdő vállalkozások vezetőit várják, hogy a kamara segítségével találják meg a vállalkozásaikban a sikerhez vezető utat.

Április 7. Autótechnika klubot indít a kamara! (Széchenyi István Egyetem, Győr, Egyetem tér 1., „E” terem)

A klubrendezvényeinkre a gépjárműjavítással és -karbantartással, karosszériajavítással, elektromos rendszerek javításával, gumiabroncs-javítással és autókereskedelemmel foglalkozó vállalkozásokat és a szakma képviselőit várják.