A hét konferenciái, workshopjai, üzleti rendezvényei közül ajánljuk.

Április 25. Workshop: innovatív visszajelzési technikák (Danubius Hotel Gellért, Budapest, Szent Gellért tér 1.)

Sokszor érezzük, hogy egy munkatársunk visszajelzést vár tőlünk, mi viszont nem ismerjük azokat a technikákat, amelyekkel ezt a megfelelő formában megtehetnénk. A workshop résztvevői megtanulják ezeket a fogásokat, amelyek egyébként nemcsak a vezetők számára hasznosak, hiszen fontos, hogy a közvetlen kollégáinktól is kérjünk, illetve kapjunk visszajelzéseket.

Április 25. Informatikai klub – Szakmai egyeztető fórum a szakterület képviselőivel (Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza, Klauzál terem, Szeged, Párizsi krt. 8-12.)

Az informatikai klub szakmai fórumbeszélgetésén az IT szakmacsoportot foglalkoztató legfontosabb kérdéseket tárgyaljuk, mint pl.: oktatási együttműködés, közös gondolkodás kialakítása a felsőoktatással, duális IT képzés, orvosi IT, ipari vezérlő rendszerek, cloud.

Április 25. KKVHÁZ Budapest – A nők szerepe a gazdaságban (Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, Budapest Krisztina krt. 99.)

A budapesti kis- és középvállalkozók gazdasági és kulturális klubja a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és a KKVHÁZ eseménysorozata. Az áprilisi téma: a nők szerepe a gazdaságban.

Április 26. Nemzetközi partnerség és akik ebben segítenek (Pécsi Kereskedelmi Központ, Pécs, Majorossy u. 36. Zsolnay-terem)

A délelőtt folyamán Bosznia-Hercegovina Külkereskedelmi Kamara elnöke mutatja be az ország üzleti helyzetét, majd az EXIM bank képviselője ajánl érdekes és a vállalkozók számára sokszor ismeretlen megoldásokat a finanszírozásra. A kamarai elnökkel együtt egy közel harminc vállalkozás képviselőiből álló üzleti delegáció is érkezik, melynek tagjai magyar partnereket keresnek. A délelőtt további részében velük lehet kétoldalú üzleti tárgyalásokat folytatni.

Április 26. Google Digitális Workshop (Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara Székháza, Kaposvár, Anna utca 6.)

projekt célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása. „Tudjon meg többet egyszerű és érthető tananyagokkal az online tér nyújtotta lehetőségekről és növelje cége bevételeit!”

Április 26. Kooperáció és versengés egyidejűleg (Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, (Veszprém, Radnóti tér 1. – konferenciaterem)

Mi célravezetőbb, a verseny vagy az együttműködés? Mikor alakulhat ki a munkahelyi bizalom? Dr. Mérő László professzor a játékelmélet segítségével mutatja be, hogy az ellentétes érdekek jelenléte akár javíthatja is a kooperációt. A résztvevők tudományos kísérletekkel, matematikával és pszichológiával alátámasztott érdekes előadást hallhatnak.

Április 26. Információs nap Kanadáról (Magyar Kereskedelmi és Iparkamara székhelye, Budapest, Szabadság tér 7., Platina II. torony, X. emelet, 1001-es sz. terem)

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényt szervez „Információs nap Kanadáról” címmel. A rendezvény a Kanada iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a kétoldalú gazdasági kapcsolatok alakulásáról, együttműködési lehetőségekről; a Kanada gazdaságáról és az aktuális fejlesztési trendekről, a szabadkereskedelmi és partnerségi megállapodásról (CETA); a kanadai üzleti környezetről; az MNKH exportpiaci tapasztalatairól Kanadában; továbbá sikeres magyar vállalkozások mutatják be a kanadai piacon szerzett üzleti tapasztalataikat.

Április 27. Cégvezetők Csúcstalálkozója – 2017 (Gundel Étterem, Budapest Gundel Károly út 4.)

Mit hoz a jövő a fejlődésorientált, stabil közép- és kisvállalatoknak? Milyen kihívásokra kell jó válaszokat találni 2017-ben? Sikeres vállalatvezetők egymás között.

Április 27. Új HR megoldások, versenyelőnyre hangolva (Budapest, Szent Gellért tér 1.)

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara IX. Bank, Biztosítás és Vagyongazdálkodás Osztálya és a Menedzserképző Központ budapesti konferenciája. Az előadások témái érintik a hazai munakerőpiaci kihívásokat és megoldásokat, a dolgozói elégedettséget a toborzás és kiválasztás legújabb eszközeit, szó lesz a munkavállalói élmény megteremtéséről.

Április 27. „A világ a piacom” (Sugár Event & Conference Center, Budapest Örs Vezér tér 24.)

 „A Világ a Piacom” címen egy éve közös programot indított a Google, a Magyar Posta, a Budapest Bank, a BIG FISH és az espell a magyarországi vállalatok nemzetközi piacra lépésének támogatásáért és export tevékenységük online bővítéséért. A program webes tartalmakkal, élő ingyenes képzésekkel és konferenciákkal igyekszik a magyar vállalkozások külpiaci versenyképességét javítani.

Április 27. Magyar-bosnyák gazdasági fórum és üzletember-találkozó (Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Budapest, Szabadság tér 7., Platina I. torony, 1. emeleti terem)

A rendezvény a Bosznia-Hercegovina iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást Bosznia-Hercegovina gazdasági környezetről és az üzleti lehetőségekről, a bilaterális gazdasági kapcsolatok alakulásáról, továbbá lehetőséget biztosít üzleti tárgyalások folytatására.

Április 27. Folytatódik az ingyenes CE-klub rendezvénysorozat (TÜV Rheinland Intercert Kft., Budapest Váci út 48 a-b.,1.em. Barcelona rendezvényterem)

A rendezvény a kollaboratív robotok világába kíván betekintést adni a biztonság és a követelmények tekintetében.