Könyvelők Klubja, személyre szabott értékesítés, új információk az EKÁER-ről, EEN nyílt nap – péntekig még ezeket a programokat választhatja.

Szeptember 7-8. Könyvelők Klubja (Tatabánya, Fő tér 36., Esztergom, Deák F. u. 14.)

A Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Könyvelők Klubja által megrendezésre kerül a Legyen Naprakész! 2016 évi évközi változások az adóban és a számvitelben című előadás.

Szeptember 8. Személyre szabott értékesítés személytelenül (BKIK Székház, Budapest I. ker. Krisztina körút 99. 7. emelet)

A Social Media és a hírlevél-, adatbázis-kommunikáció adta lehetőségek gyökeres szemlélet- és technológiaváltást hoztak az értékesítésben. Tömegesen, gyorsan, ám személyesen lehet ezeken a felületeken eladnunk, s mindezt személytelenül. De ha jól csináljunk, hatványozottan eredményesebbek vagyunk. A legjobb szakértőktől megtudhatjuk, melyek ma a legeredményesebb eszközök, praktikák.

Szeptember 8. Tájékoztató az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszerrel kapcsolatos változásokról (Szombathely, Honvéd tér 2.)

Az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszerrel kapcsolatos változásokról szervez rendezvényt a megyei kamara.

Szeptember 8. Ausztria mint gazdasági székhely – információs rendezvény (Pécs, Zsolnay Vilmos utca)

Az ABA-Invest in Austria és az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya információs rendezvényt szervez szeptember 8-án, melynek témája az osztrák cégalapítás gazdasági, jogi, adózási feltételei, szabályai és lehetőségei. A prezentációkat követően tapasztalatairól számol be Treszner János vállalkozó, majd Networking-állófogadással zárul a program.

Szeptember 9. EEN Nyílt Nap (Sopron, Lackner Kristóf u. 48.)

Ha még nem ismeri az Enterprise Europe Network szolgáltatásait, vagy ha ismeri, de további kérdése van, információt gyűjtene, látogasson el Sopronba, az innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozat helyszínén tartandó EEN Nyílt Napra.