Újra lehet jelentkezni a Londoni Tőzsdecsoport és a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Elite programjára. A tőzsde partnereivel októberben roadshow-t is szervez a program bemutatására.

A kétéves képzés nem személyhez kötött, hanem arra vállalatok iratkozhatnak be, az egyes tematikus modulokat – például stratégiaalkotás vagy vállalatértékelés – a legrelevánsabb vezetők hallgathatják meg, vagy egyszerre többen is részt vehetnek az adott kurzuson.

A Londoni Tőzsdecsoport leányvállalataként működő ELITE S.p.A. vállalatfejlesztési programját 2016 év végén hozta Magyarországra és egészítette ki magyar sajátosságokkal a BÉT. Azóta 12 magyar középvállalat kezdte meg a képzési és networking programot. Világszerte eddig 33 ország több mint 900 cége vett részt a programon.

A BÉT a következő hetekben partnereivel, a Budapest Bankkal, az MKB Bankkal, a Deloitte-tal, a PwC-vel, az EY-gal, a Knowledge to Money Club-bal, az UniCredit Bankkal és a Kavosz Zrt.-vel rendezvénysorozatot szervez a program bemutatására, illetve a programban résztvevők közül többen is beszámolnak tapasztalataikról.

(Forrás: MTI)