A Sberbank Magyarország Zrt. újabb 5 éves bérleti szerződést írt alá a budapesti East-West Business Center irodaház bérléséről.

 A Sberbank, mint az irodaház bérlője, az új bérleti szerződéssel az irodaházon belül korábban bérelt területek mellett további közel 1800 négyzetméter terület bérléséről állapodott meg az Erste Ingatlan Kft.-vel. Szabó Richard, a Sberbank vezérigazgatója elmondta: „A korábbi évek tapasztalatai alapján elégedettek vagyunk az irodaház szolgáltatásaival. Az épület központi elhelyezkedésének köszönhetően jó megközelítést biztosít munkavállalóink és partnereink számára tömegközlekedéssel és autóval egyaránt.”

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Sberbank a többéves jó együttműködés alapján ismét bizalmat szavazott irodaházunknak és jelenlegi bérleményét újabb területekkel bővítette. A múlt év során cégünk jelentős beruházással megújította az épület közösségi tereit, valamint számos szolgáltatást vezetett be a bérlők kényelmének érdekében” – emelte ki Balázs Zoltán, az irodaházat tulajdonló Erste Ingatlan Kft. ügyvezetője.

Az Erste Ingatlan Kft. 2015. decemberében vásárolta meg a 23 ezer négyzetméter bérelhető területtel és 222 parkolóhellyel rendelkező „A” kategóriás irodaházat, mely számos nemzetközi cégnek és kereskedelmi márkának ad otthont. A tavaly év végi felújításnak köszönhetően a közösségi terek (recepció, lobby, liftelőterek és folyosók) esztétikailag és műszakilag is megújultak. Kialakítottak egy 100 férőhelyes kerékpártárolót, zuhanyzóval és öltözőszekrényekkel ellátott öltözőhelyiséget, valamint egy zöld belső teraszt is.