Új vezető irányítja május közepétől az Erste Bank mikrovállalkozásokkal foglalkozó területét. Az Erste termékfejlesztésben is erősít, bevezette a Smart számlacsomagot, amelynek havidíja alkalmazkodik a vállalkozások változó havi forgalmához, és több kedvezményt is tartalmaz.

Erdei Zsuzsát nevezték ki május közepétől az Erste Bank Hungary mikro szegmensének vezetőjévé. A szakember az Erstéhez a Budapest Banktól érkezett, ahol 23 évet dolgozott. A felsőfokú államigazgatási és bankszakmai végzettségű Erdei Zsuzsa az elmúlt tíz évben az ottani mikro szegmens csapatát vezette, zöldmezős fejlesztésként létrehozva az értékesítési és kiszolgálási modellt, amelynek révén a harmadik legnagyobb piaci részesedést érték el.

Számos ügyféligényekkel találkozó, innovatív termék bevezetése fűződik a nevéhez. Az Erste Banknál is egy új termékkel debütál, hiszen májusban vezették be az alapvetően mikrovállalkozásokat megcélzó Smart számlacsomagot – derül ki a hitelintézet közleményéből.

Erdei Zsuzsa szerint az Erste Smart Számlacsomag azoknak a vállalkozásoknak szól, akik szeretik az egyszerű és átlátható megoldásokat.  A számlaforgalomtól függő havi csomagdíj korlátlan számú interneten keresztül indított eseti forint átutalást tartalmaz bankon belül vagy kívül, amelyekért kizárólag a pénzügyi tranzakciós illeték mértékével megegyező banki díjat kell fizetni. 

Ugyanezzel a kedvezményes díjjal teljesülnek a csoportos beszedések, az internetbank pedig havidíj-mentes. Az ügyfeleknek minden hónap első készpénzfelvétele kedvezményes, ráadásul nem kell megfizetni az első dombornyomott Visa Business vagy Mastercard Business kártya kibocsátási díját sem, mellyel országszerte 405 Erste Bank ATM-ből lehet készpénzt felvenni.

A számlacsomag további előnye, hogy nincs számlanyitási vagy számlavezetési díj, a havi csomagdíj rugalmasan követi az ügyfél számlaforgalmát: az ügyfél mindig a számára legkedvezőbb mértékű díjat fizeti, a számlanyitás hónapban pedig 0 forint a havi csomagdíj.