Guttengéber Csaba, a megszűnő Metropol kereskedelmi igazgatója szeptembertől az Atmedia ügyvezető igazgató-helyettese. Az Atmedia új kereskedelmi igazgatója a Ringier Axel Springertől érkező Lengyel András lesz.

Guttengéber Csaba az Atmediában szeptembertől Lukács Csaba ügyvezető igazgató helyettese lesz, ahol többek között a cég operatív működéséért és új üzleti területek felépítéséért felel majd – írja a Kreatív Online.

A szakember karrierjét a több médiatípus reklámértékesítésével foglalkozó RMB Hungary Multimedianál kezdte, ahonnan hét év és számos pozíció után hirdetési és operatív igazgatóként távozott. Ezután csatlakozott a Danubius Rádióhoz, ahol kereskedelmi vezérigazgató-helyettesi munkakört töltött be. 2008 végén kezdett az akkor még svéd tulajdonban lévő Metropol napilapot kiadó MTG Metro Gratisnál mint kereskedelmi igazgató.

Lengyel András karrierjét az HBO és az akkori Z+ sales menedzsereként kezdte, majd a Sport1 és az MTV Europe reklámidejének eladásával foglalkozott. Később a McCann Ericksonnál szerzett ügynökségi tapasztalatot. Lengyel András az Atmediánál a reklámidő-értékesítésért felel majd, amelynek során hasznosítani tudja mind a digitális mind a print média területén megszerzett tapasztalatait is.