A Marriott International az isztambuli Marriott Hotel Sisliből érkező Arne Klehnt nevezte ki a szállodacsoport egyik fókuszszállodájaként működő Budapest Marriott Hotel élére.

A Marriott kötelékében megszerzett 20 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező német szakember Rick Enders helyét vette át, aki a Közel-Kelet egyik legnívósabb dohai szállodájában, a Marriott Marquis City Center Doha Hotel igazgatójaként folytatja munkáját.

Arne Klehn (képünkön) 1998-ban front desk pozícióban kezdte pályafutását a londoni Renaissance Heathrow Hotelben, majd a tengerentúlon is jelentős szakmai tapasztalattal gazdagodott az egyesült államokbeli Renaissance Esmeralda Resort & Spa szállodában.

Szülőhazájába visszatérve Berlinben és Kölnben kamatoztatta tudását, majd a Marriott Regensburg Hotelben megkapta első vezérigazgatói kinevezését. Ezt követően Párizsban több Marriott szálloda sikertörténetének volt részese, a Törökországban eltöltött közel 3 év után pedig most a Marriott budapesti szállodáját választotta új kihívásként.

Az új vezérigazgató a megújuló Budapest Marriott Hotel élén a vendégszobák teljes átalakítása után a szálloda többi területének átépítésére fókuszál majd. A szálloda a felújítási munkálatok jövő évi befejezése után régi külsővel, de tökéletesen megújult vendégtérrel folytatja működését.