A METRO új szolgáltatása Magyarország egyik legnagyobb rendezvényén, a Sziget Fesztiválon debütál. A vendéglátóipari egységek a kitelepült METRO MAX központban tudják az árukészleteiket folyamatosan feltölteni.

Az új METRO MAX szolgáltatás a METRO Kereskedelmi Kft. legnagyobb beruházása az elmúlt évtizedben – mondta Horváth Imre, a METRO Kereskedelmi Kft. vezérigazgatója.

Az új kiszállítási szolgáltatás biztosítja profi vendéglátós partnereknek a legszélesebb METRO áruházi választékot, a legfrissebb húsoktól, édesvízi és tengeri haltermékeken át a hazai és egzotikus zöldségekig, kiváló minőségben, szigorú nyomon követés mellett – írja a Turizmus Online.

Bruszt László a METRO MAX üzletág igazgatója elmondta: 4 500 négyzetméteres alapterületen, amelyből 1 800 négyzetméter hűtött terület – szolgálja ki vásárlóit a 81 fős csapat. A rendszer Budapest után a jövő év elején országosan is elérhető lesz. Az előző nap este 9 óráig leadott rendeléseket másnap reggelre szállítják ki.

Létrehoztak egy húsfeldolgozó üzemet, amellyel a vendéglátás egyedi igényeit tudják kielégíteni. A vevők megadhatják, hogy a szükséges húst milyen formában kívánják megkapni, például szeletelve, apró kockákra vágva vagy darálva. A Sziget Fesztiválon csak lebomló műanyag pohárban értékesít a Sziget, amelyet szintén a METRO szállít.