Nemzetközileg elismert szakértőt nevezett ki partnernek a Hegymegi-Barakonyi és Társa Baker & McKenzie Ügyvédi Iroda. Dr. Vági József a banki és finanszírozási csoport vezeti.

Több mint tíz évvel ezelőtt gyakornokként csatlakozott a Baker McKenzie magyarországi irodájához a most partnerré választott dr. Vági József (képünkön). A szakértő nagyvállalati és projektfinanszírozási, illetve ingatlan- és akvizíciófinanszírozási tranzakciókkal, valamint szindikált hitelezéssel kapcsolatban nyújt jogi tanácsot ügyfelei számára – derül ki az ügyvédi irod közleményéből. 

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a hollandiai Tilburgi Egyetem jogi karán végzett szakember 2012-ben a Baker McKenzie frankfurti irodájának Banki és Finanszírozási csoportjában dolgozott. Vezetői elfoglaltságai mellett, dr. Vági József az ELTE Bibó István Szakkollégiumának előadója is. A frissen kinevezett partner 2013 óta szerepel a Chambers Europe listáján, ahol 1990 óta rangsorolják a nemzetközileg elismert ügyvédeket és ügyvédi irodákat.

„József szakmai karrierje a Baker McKenzie immár harminc éve Magyarországon működő irodájának egyik sikertörténete. Büszkék vagyunk rá, hogy a náluk töltött idő alatt az ifjú és lelkes pályakezdőből egy európai szinten elismert jogi szakértővé vált, aki most már partnerként erősíti szervezetünket.” – mondta Hegymegi-Barakonyi Zoltán, a Baker McKenzie budapesti irodájának vezetője.