Sztanó Imre veszi át az NN Biztosító irányítását, a jelenlegi elnök-vezérigazgató, Cornelia Coman az NN-csoporton belül kap új feladatot.

Március elsejétől Sztanó Imre, az NN Biztosító Zrt. jelenlegi értékesítési és disztribúciós ügyvezető igazgatója vesi át a vállalat elnök-vezérigazgatói posztját, mivel Cornelia Coman az NN-csoporton belül új pozícióban folytatja karrierjét – derült ki a biztosító közleményéből.

Sztanó Imre több évtizedes vezetői tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi piacon. Az új vezető 2013-ban csatlakozott az NN (korábban ING) Biztosítóhoz értékesítési és disztribúciós ügyvezető igazgatóként, valamint az igazgatóság tagjaként. Ezt megelőzően az Erste Groupnál töltött be különböző vezetői pozíciókat.

A jelenlegi elnök-vezérigazgató, Cornelia Coman az NN-csoporton belül folytatja karrierjét, később bejelentésre kerülő pozícióban. A magyar életbiztosítótól most távozó vezető az akkor még ING-csoport romániai vezérigazgatói pozíciójából érkezett Magyarországra 2012-ben. Vezetése alatt az elmúlt négy évben az NN új stratégiát dolgozott ki.