Tovább bővíti állampapír-értékesítési pontjait a Magyar Államkincstár: Budán, a Hattyúházban nyílt meg a 10. budapesti irodájuk.

A MÁK ügyfeleinek visszajelzései alapján Budapesten és Pest megyében az eddiginél több állampapír-értékesítő helyre van szükség.

Eddig országosan 52 helyszínen intézhették befektetéseiket a kincstár ügyfelei. A most megnyíló ügyfélszolgálati irodában előzetes online időpontfoglalással készpénzmentes ügyintézésre lesz lehetőség. Mód lesz értékpapír nyilvántartási-számla, valamint Kincstári Start-számla nyitási és állampapír befektetés-kezelési szolgáltatások (például TeleKincstár, WebKincstár, MobilKincstár, kényelmi szolgáltatások igénylése) igénybevételére.

Az új irodában állampapír-vásárlás esetén bankkártyával vagy utalással lehetséges a befektetési ügylet kiegyenlítése. Az új értékesítési ponton az ügyfeleket csak a Magyar Államkincstár honlapján történt online időpontfoglalást követően tudják fogadni. Az időpontfoglalás nélkül érkezők kiszolgálására nincs mód.

(Forrás: MTI)