A hét üzleti rendezvényei közül emeltünk ki hármat.

Május 16. „Techcsajok” – avagy nők a műszaki pályán (Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központ, Pécs, Apáczai Csere János körtér 1.)

A rendezvény leendő női hallgatók – azaz a ma 14–18 éves lányok – érdeklődését szeretné felkelteni a műszaki és természettudományi szakok iránt, valamint szeretné megismertetni ezen szakmák szépségét, a szakmák kínálta karrierlehetőségeket .

Május 16. bigmarketingday (Pécsi Kereskedelmi Központ, Pécs, Majorossy I. u. 36.)

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és az RG Stúdió Kft. közös szervezésében valósul meg május 16-án az I. Dél-Dunántúli Online Marketing Konferencia. A hagyományteremtő szándékkal megrendezendő konferencia célja, hogy az online marketing folyamatosan változó világát bemutassa a résztvevőknek.

Május 18. Profi vállalkozásvezető – profi vállalkozás (BKIK 1016 Budapest Krisztina krt. 99.)

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Szolgáltatások Tagozatának és a Network Marketing Szakmai Osztályának szervezésében megrendezésre kerülő, ingyenes, de regisztrációhoz kötött tréningsorozatának következő alkalmában az időgazdálkodás és a prioritások felállítása kerül terítékre gyakorlatias, vállalkozói szemszögből.