Történetének legnagyobb rendezvényét bonyolította le november 12. és 15. között a Prágai Kongresszusi Központ.

Prága adott otthont a több mint ezer céget és szervezetet tömörítő ICCA (International Congress and Convention Association) 56. kongresszusának – írja a turizmus.com.

A rendezvény az ICCA esetében is rekordnak számít, hiszen több résztvevője volt, mint az  az eddig legnagyobbnak számító 2011-es lipcsei kongresszusnak.

Most hetvenkilenc ország 1264 szakembere ismerhette meg első kézből, milyen konferenciahelyszín lenne a prágai kongresszusi központ.

A felújított Prágai Kongresszusi Központ többek között új logóval, új információs standokkal, új burkolatokkal és bútorokkal, digitális navigációs rendszerrel, 180 wifi-ponttal, high tech audiovizuális berendezésekkel, LED-világítással várta a szakembereket.

Budapesten jó ideje szóba került, hogy mennyire fontos lenne egy új kongresszusi központ megépítése. Az üzleti turizmus fellendítését szorgalmazza a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége is. Az MSZÉSZ általános alelnöke, Flesch Tamás a KamaraOnline-nak nyilatkozva erről is beszélt. Az interjút ITT olvashatja.