A fogadók nem tudtak ellenállni a fogadóirodák által a parlamenti választások esetleges meglepetéseire kínált magas oddsoknak. A tippelő polgárok sokkal közelebb álltak a valós eredményekhez, mint a fogadóirodák.

Az emberek a Niké fogadóirodában egész tisztességesen kerestek. Jóval többet nyertek, mint amennyit befektettek a fogadásaikba. Közülük sokan még a választások legnagyobb meglepetéseit is eltalálták – mondta Richard Slušný, a társaság fogadásokért felelős igazgatója.

Hasonlóképpen történt ez a Fortuna esetében is. „A választások győztesei a tippelők, mi biztos, hogy nem nyertünk a választásokon. A szlovákok nem tudtak ellenállni a magas oddsoknak, a fogadóirodák, pedig főként a 2. helyet megszerző Szabadság és Szolidaritás (SaS) sikere miatt búslakodtak” – jegyezte meg Tibor Švarda, a Fortuna marketingmenedzsere.

A Niké választási rekordere egy privigyei játékos lett – írja a hirek.sk. Ő egyetlen szelvényen öt olyan esemény kombinációját találta el, amelyeket a felmérések éppen ellenkezőleg jeleztek előre. Ezek a következők: a Kereszténydemokrata Mozgalom (KDH) nem kerül be a parlamentbe, míg a Család vagyunk bejut, az SaS az első háromban helyezkedik el, továbbá azt is sikeresen tippelte meg, hogy a Most-Híd és a Háló (#Sieť), illetve az Egyszerű Emberek és Független Személyiségek (OĽANO-NOVA) és a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) párosok közül melyik lesz sikeresebb.

„Hihetetlenül magas összeget, 15 886 eurót nyert, miközben csak 2 eurót fektetett be“ – árulta el Slušný.