Heti 11 charterjárattal és Szabó Győző színésszel készül a nyárra az Anubis Travel.

Az Anubis Travel 2016-ban 1,7 milliárd forint, 2017-ben már 3,9 milliárd forint forgalmat bonyolított – írja a turizmus.com. Az utazási iroda 2014 óta látja el a Royal Jordanian légitársaság magyarországi képviseletét, 2017-ben pedig az EgyptAir képviseletét is elvállalta. Az utazási iroda szezonnyitó tájékoztatóján ott volt Szabó Győző, az Anubis Travel „arca” is.

Két nyári katalógusuk közül az egyik a törökországi, rodoszi, krétai, mallorcai és ciprusi nyaralásokat, a másik az egyiptomi és jordániai ajánlatokat tartalmazza. Törökországba tavaly heti 300 utast vittek, idén 620-at terveznek, heti négy saját charterjáratuk lesz a török Pegasus Airlines gépeivel.

Sikeres volt tavaly az utaztató beutazási üzletág is, Egyiptomból, Jordániából, Izraelből, Olaszországból, Görögországból, Spanyolországból és Angliából hoztak csoportokat Magyarországra.

Az Anubis Travelnél forintban és euróban történő fizetés is választható, az euróban megadott árak az esetleges árfolyamváltozások esetén sem módosulnak. A first minute akciót 2018. február 28-ig hirdették meg.