A Danubius Hotels Group partnerségre lépett az UNICEO-val, a vállalatoknál rendezvényekért felelős, vezető döntéshozókat tömörítő nemzetközi közösséggel.

A Danubius Hotels Group és United Networks of International Corporate Event Organizers (UNICEO) bejelentette hivatalos együttműködését – olvasható a Turizmus Online-on.

Az UNICEO 5 kontinensen, több mint 30 országban működő non-profit szervezet. Célja, hogy összefogja a vállalatok rendezvényekért felelős vezető döntéshozóit és a tapasztaltok megosztásával, élményalapú programok szervezésével és aktív párbeszéddel segítse a vállalati rendezvényszervezői szakma fejlődését.

Az együttműködés fókuszában a szállodacsoport legújabb felújításai, fejlesztései és szakmai szakértői programjai állnak. A különböző helyszíneket, sokrétű szolgáltatásokat folyamatosan, a fejlesztések ütemében mutatják be a céges rendezvénypiac meghatározó szereplőinek. Közben folyamatos párbeszédet folytatnak a megrendelői oldal képviselőivel a legújabb igények és piaci tendenciák megismerése céljából.