Stratégiai partnerséget kötött a műsorterjesztési és telekommunikációs szektor meghatározó szereplője, az Antenna Hungária és az MFB csoport tagja, a Hiventures.

Az együttműködés célja, hogy az AHa! Brainstore startup program segítségével közösen adjanak útmutatást az induló és növekedési fázisban lévő, prototípussal rendelkező vállalkozásoknak. A kiválasztott startupok akár 60 milliós tőkebevonási lehetőséget és mentorálást kaphatnak.

A megállapodást Mándi Gábor, az Antenna Hungária vezérigazgató-helyettese, valamint Katona Bence, a Hiventures vezérigazgató-helyettese jelentette be a SMART Konferencián Budapesten. A program stratégiai partnere a Drukka Startups, valamint az Intellitext Hardware Akcelerátor is.

A második alkalommal megrendezésre kerülő AHa! BrainStore olyan induló és növekedési fázisban lévő, prototípussal rendelkező startupok jelentkezését várja, akik elsősorban drón technológiával, streaming vagy internetes tartalom szolgáltatással, IoT-vel, IT biztonsággal, mesterséges intelligenciával vagy e-sporttal foglalkoznak. Emellett még az egyéb műsorgyártáshoz és műsorszóráshoz kapcsolódó, multimédia és felhő szolgáltatások területeivel foglalkozó startupok is lehetőséget kaphatnak.

A jelentkezés határideje április 30., amelyet az AHa! Brainstore weboldalán lehet megtenni a https://www.ahabrainstore.hu/ oldalon.

(Forrás: MTI)