A Cookpad és az Apróséf.hu megállapodtak egymással a nemzetközi receptmegosztó szolgáltatása magyarországi bevezetéséről.

Az Apróséf 2007-ben indult, egyike a legolvasottabb hazai receptoldalaknak.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk a Cookpad jövőjének. Mindig is az volt a célunk, hogy egyfajta hozzáadott jó legyünk a felhasználóink életében. Most olyan kapuk nyílnak meg előttünk, amelyekről korábban álmodni sem mertünk, és amelyekről tudjuk, hogy a látogatóink javát szolgálják majd. Óriási lehetőség csatlakozni ahhoz a platformhoz, amelyen nap mint nap emberek milliói osztják meg egymással kedvenc receptjeiket” – mondta az Apróséf alapítója, Varga Gábor.

Havonta 90 millió ember használja világszerte a Cookpad online receptmegosztó platformját, amelynek az üzenete a következő: „Make everyday cooking fun!”, azaz „Főzz minden nap jókedvűen!”.

Arról nem szól a közlemény, hogy az együttműködés mit jelent egészen pontosan, tartalmak átvételéről, netán az Apróséf Cookpad általi felvásárlásáról van szó, illetve, hogy egyáltalán Apróséfként folytatja-e az oldal – írja a Kreatív Online.