A PMI Budapest Magyar Tagozat szervezésében idén 11. alkalommal rendezik meg az „Art of Project” angol nyelvű konferenciát Budapesten, a nemzetközi Bosch csoport egyik legjelentősebb európai autóipari fejlesztési központjában, a tavaly átadott Bosch Budapest Innovációs Kampuszon.

A november 9-ei konferencia témája ezúttal a mesterséges intelligencia lesz, azon belül is: „Hogyan fogja a mesterséges intelligencia befolyásolni és átalakítani a projektmenedzsment szakmát?”

A konferencia meghívott előadójaként Jennifer Tharp, PMPR, a PMI igazgatótanácsának elnöke tart nyitó előadást. A konferencia kiemelkedő szakmai előadója idén dr. Molnár László Milán lesz, aki nemcsak a tudományos élet, de az ipar meghatározó alakja is. Dr. Molnár László Milán útja a mérnök-fizikától a villamosmérnöki doktori cím megszerzéséig, valamint az ipari szektorban szerzett széleskörű tapasztalata különleges élményt ígér a szakmai program iránt érdeklődő résztvevőknek. Az „Automatizált vezetés – A nagymértékben változó üzleti környezet kihívásai” című előadásában kalauzolja hallgatóit a magas szintű automatizálás rejtelmeiben, valamint bemutatja a gyorsan változó üzleti környezet vezetésre gyakorolt hatásait.

Jegyek és bővebb információ a konferencia honlapján.

(Forrás: MTI OS/PMI Budapest Magyar Tagozat)