Könyvszemle, Hófesztivál, Teniszbál, Impró Fesztivál, Téli Sportválasztó, Esküvő Kiállítás: a hét programjai közül válogattunk.

Január 24–28. 2. Gyermek- és ifjúsági könyvek szemléje (Budapest)

A Magyar Gyermekirodalmi Intézet évek óta ad áttekintést az elmúlt évben megjelent gyermek- és ifjúsági könyvekről. Tavaly, hagyományteremtő céllal, a DEÁK17 Galériával közösen indult útjára a Gyermek- és Ifjúsági Könyvek Szemléje, az a rendezvény, amelynek nyitóestjén, Január 24-én, délután 3 órától a DEÁK17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában szakmai beszélgetésen vitatják meg az elmúlt év könyveit, majd a legjobb 50 könyv alkotói, fordítói, kiadói vehetnek át oklevelet. Az eseményen a részvétel ingyenes.

Január 26–28. Hófesztivál (Mátraszentistván)

A mátraszentistváni Sípark hatodik alkalommal rendezi meg az ország legnagyobb, sípályán lévő, havas fesztiválját. A Hófesztivál a hó és a téli sportok ünnepe, színes sport programokkal, koncertekkel és egy látványos pirotechnikai elemekkel díszített záró showműsorral.

Január 27. Teniszbál (Budapest)

A rendezvény 19 órakor kezdődik a Hotel Intercontinentalban; a vacsora és az előadások mellett természetesen idén is számos kategóriában díjazzák a 2016-os év legjobb teniszezőit.

Január 28. 8. 8. Impró Fesztivál (Békéscsaba)

A Magyar Szín–Játékos az idén immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a Farsangi Rögtönzések improvizációs fesztivált Békéscsabán, Január 28–án, vasárnap. A rendezvényre diák– (középiskolás korosztály) és felnőtt színjátszók jelentkezését várják határainkon innen és túlról is.

Január 28. Téli Sportágválasztó (Budapest)

A jégpályákon kipróbálható lesz: Airboard – Alpesi sí – Bandy – Biatlon – Bob – Curling – Gyorskorcsolya – Jégkorong – Jég–korfball – Jégtánc – Jégvitorla – Kutya fogathajtás – Kutya szánhajtás – Kutyás futás – Kutyás kerékpározás – Kutyás tereprollerezés – Műkorcsolya – Rövidpályás gyorskorcsolya – Snowboard – Snowscooter – Snowshredder – Szánkó – Szinkronkorcsolya.

Január 28–29. 13. Esküvő kiállítás és vásár (Budapest)

Az Esküvő Kiállítás  13. alkalommal,  Január 28. és január 29. között  kerül megrendezésre. Az eddigi esküvői kiállításokat alapterületben, felszereltségben, befogadóképességben, megközelíthetőségben felülmúló helyszínen – a Papp László Budapest Sportaréna területén – megfelelő fórumot kívánnak biztosítani mindazon cégek részére, akik tevékenységükkel vagy az általuk nyújtott szolgáltatásokkal közvetlen vagy közvetve kapcsolódnak kiállításunk témaköreihez.