A Hello Piac és a Nem Adom Fel Alapítvány szeptember 13-án ismét megszervezi a város közösségi vásárainak ünnepét, amikor több piacról egyszerre, együtt, egy helyen kínálják az árusok a portékáikat hatalmas választékban.

A rendezvényen design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves ruhák, tárgyak, kiegészítők, ékszerek, ajándékok; natúr kozmetikumok, zero waste termékek, gasztro különlegességek, magyar zöldségek és gyümölcsök, sajtok, húsok, mézek, szörpök és mindenféle háztáji termék megtalálható majd.

A változatos, sokszínű vásáron túl számos kiegészítő program és élőzene is várni fogja a gyermekeket és felnőtteket egyaránt.

A Piacok Napján a szervezők szeretnének lehetőséget teremteni a magyar kisvállalkozóknak, kézműveseknek, hogy az elmúlt időszak hatásai ellenére is folytatni tudják termelő, alkotó munkájukat, a vásárlókhoz pedig újra eljuthassanak a minőségi magyar termékek. A piacok napja fő célja a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése.

Ahogy minden alkalommal, most is lehetőség lesz csatlakozni az aktuális jótékonysági programjukhoz, amelynek pontos részleteit a Piacok Napja Facebook eseményénél fogják közzétenni.

A szervezők fokozott figyelmet fordítanak az egészségügyi védekezésre. Az erre vonatkozó szabályokat a vásárt megelőzően fogják közzétenni, az aktuális rendeletekhez igazodva.

Az esemény család-, gyermek- és kutyabarát, a belépés ingyenes.