Gyulai Pálinka Fesztivál, Beer Burger Barbecue Fesztivál, Egyemmeg, Vivicittá, Kert Expo: a hét programjai közül ajánljuk.

2016. április 15-17. Gyulai Pálinkafesztivál (Gyula)

Az idén immár a 17. fesztiválnak ad otthont a város, a várkert 2016. április 15-17. között. A pálinka mint főszereplő mellett a színpad is fontos szereplője a fesztiválna; a fellépők: Ismerős Arcok, Kiscsillag, Majka & Curtis, Kisgrófó, Bikini, Bódi Guszti és Margó, Irigy Hónaljmirigy és a hazai pályán fellépő Magna Cum Laude zenekar.

2016. április 15-17. Beer, Burger, Barbecue Fesztivál (Budapest)

A legjobb kézműves sörök és hamburgeresek mellett bemutatkoznak a barbecue csapatok tradicionális- és különleges termékeikkel április 15-17-ig a Millenáris parkban.

2016. április 16. Egyemmeg (országos)

Gyerekjóga, Mimó és Csipek, batyukóstolás, Mocorgó bábszínház, bringaturmix, kenyérsütés, lisztkészítés, meseórák a zöldségekről, bábjáték, kuka-túra, zokninyúl készítés várja az egész családot. Ráadásnak pedig Bognár Szilvi (Szimpla Kert), Gubás Gabi (Doblo Bor és Bár), és Hahó Együttes (Kőleves) koncertre táncolhatnak kicsik és nagyok

2016. április 16-17. XXXI. Telekom Vivicittá Városvédő Futás (Budapest)

Szeresd a várost 2016-ban is! Csatlakozz a városvédő futáshoz, a tavasz legnagyobb szabadidősport eseményéhez! Egész hétvégés ünnep az egész családnak, szombaton a rövidebb, vasárnap a hosszabb távok szerelmesei indulhatnak. A Vivicittá jelentése: éljen a város, szeresd a várost! Gyere el és ünnepeld te is Budapestet a főváros legszebb útjain futva egy csodaszép tavaszi napon!

2016. április 16-17. Kert EXPO (Székesfehérvár)

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a Mart-Fest Kft. és az ART-TOUR Kulturális és Turisztikai Egyesület szervezésében IX. alkalommal kerül megrendezésre a KERT-EXPO Kertészeti és Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár. A kertészeti szakmát dísznövénytermesztők, kertépítők, kerti berendezéseket és bútorokat készítők, a mezőgazdasági ágazatot a hazai élelmiszereket előállító háztáji gazdák, őstermelők kiváló képviselői, sajtkészítők, borászok, füstölt hentes árut előállító termelők képviselik. Kerti kisgép forgalmazók is jelen lesznek a kiállításon.