A hét fesztiváljai, mustrái közül ajánljuk.

2016. március 11-12. Egri Pálinkafesztivál (Eger)

A gyümölcspálinka a magyar kultúra része és a magyar gasztronómia egyik legfőbb értéke – nem hiába emelkedett hungarikum rangra. Jó pálinkát inni pedig maga a gasztronómiai élvezet – erről mindenki megbizonyosodhat, aki március 11-én és 12-én ellátogat az egri Agria Park Díszkertjébe, ahol az ország legkiválóbb pálinkaházai kínálják a lehető legjobb főzeteket, immáron az 5. Pálinka Fesztiválon!

2016. március 11-12. Debreceni Édességfesztivál és Vásár (Debrecen)

Kézműves csokoládé manufaktúrák, torták, sütemények, muffinok, bon-bonok, marcipánok, grillázsok, desszert borok – pálinkák, mézek, lekvárok, házi sütemények, szörpök, mézeskalácsok, cukor és gluténmentes édességek és még számos különlegesség várja önt és kedves családját. Lesz még gyereksarok: arcfestés, henna, pónicikli, óriás autópálya.

2016. március 11-15. Szeged Toros Pálinkafesztivál (Szeged)

Mindenkit vár egy igazi magyar eszem-iszom fesztivál! Immáron hetedik alkalommal kerül megrendezésre a magyar hagyományokat őrző Toros és Pálinkafesztivál, a Tisza Expo Zrt. szervezésében. A már öt naposra bővült rendezvénnyel az igazi falusi disznótoros hangulatot hozzuk Szeged szívébe, a Széchenyi térre.

2016. március 12-14. Szoboszlói toros napok (Hajdúszoboszló)

A rendezvény célja a hagyományaink ápolása, a régmúlt disznóvágások hangulatának felidézése! A fesztiválon számos népi és táj jellegű étel mellett, lelket melengető magyar pálinkák és borok is szerepelnek a gasztronómiai kínálatban a változatos programok mellett!

2016. március 12-15. VI. Gyulai Kolbász és Sódramustra (Gyula)

Az igazi sódar formás és vörös színű, omlós, igazi füstölt ízű és illatú. Ön is megkóstolhatja nem csak a gyulai sódart, hanem a kolbászt is, melyeket a helyi termelők fognak elhozni a rendezvényre, így igazi húskészítményeket szerezhet be húsvétra közvetlenül a termelőktől.