Ötletpályázatot írt ki a megújuló állomások belső tereinek arculatára a MÁV-Start. A személyszállító vasúttársaság szeptember 7-ig várja a terveket az utasterek esztétikusabbá, modernebbé tételére.

Az ötletpályázat célja, hogy a nyertes pályamű alapján összeállításra kerülhessen egy olyan, a jövőben országos szinten egyre több helyszínen kialakításra kerülő MÁV-Start Utascentrumokra vonatkozó arculati kézikönyv, amely egy funkcionálisan jól működő, újszerű, esztétikus és egységes kialakítást tesz lehetővé – olvasható a cég honlapján.

Ezzel a MÁV-Start egyértelmű célja, hogy az utóbbi években fejlesztésre került, és a közeljövőben fejlesztésre kerülő vasúti vonalak és vonalszakaszok állomásépületeiben nyújtott ügyfélközpontú szolgáltatás épített környezetét mind az utasok, mind pedig az ott dolgozó munkatársak számára kényelmessé és a korábban kialakításra került hasonló funkciójú helyiségeknél magasabb színvonalúvá tegye.

A nyílt pályázaton bárki részt vehet, aki a pályázati feltételeknek megfelel. A pályaművek beérkezésének határideje szeptember 7.