A Hotel Hungaria City Center és Danubius Hotel Arena szállodák (HungArena) klaszterigazgatója, Krausz György 2017 májusától nyugdíjba vonul.

Krausz György a szakmát felszolgáló tanulóként kezdte 1969-ben a Gellért szállodában. 1984-ben diplomázott a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola vendéglátó- és szálloda szakán – olvasható a Turizmus Online-on.

1994-ben a Centrum Hotelsnél lett szállodaigazgató. 2001-ben csatlakozott a Danubius Zrt. pécsi szállodáihoz (Palatinus és Pátria) igazgatóként, majd 2008-ban visszatért Budapestre a Best Western Hotel Hungaria igazgatójaként.

2011-ben a cégen belüli átszervezést, klaszteresítést követően – az Arena szálloda is a felügyelete alá került. Ettől az időszaktól egészen mostanáig, mint klaszterigazgató végzi munkáját.

A Magyar Aranykulcs, valamint a Magyar Turisztikai Egyesület (MATUR) alapító tagja. Szakmai filozófiája a hatékony és eredményes gazdálkodás, a következetes és szisztematikus munka. Mindig fontos volt számára a szállodai szolgáltatások színvonalának folyamatos erősítése.

A Hungaria-Arena új klaszterigazgatója dr. Sükösdné Mózer Judit lesz, aki a Flamenco-Budapest klaszterből érkezik a pesti szállodákhoz. A Flamenco-Budapest klaszter élére pedig Parádi Krisztina, a Danubius Hotel Helia jelenlegi szállodaigazgatója kerül.

Hegedűs Hajnalkát, a Flamenco-Budapest klaszter jelenlegi MICE értékesítési menedzserét a Radisson BLU Béke értékesítési igazgatójának nevezik ki.

Apaczeller Krisztina, a szálloda igazgatóhelyettese a jövőben a szálloda üzemeltetésének irányításában kap feladatokat, ő lesz a felelős a Radisson standardok menedzseléséért, továbbá a marketing és az üzletfejlesztési tevékenység felügyeletéért.