Magyarországot 8 kiállító és a Hungarian Food Business Program képviseli a Food&HotelAsia (FHA) rendezvényen Szingapúrban 2022. szeptember 5-9. között – közölte az Agrármarketing Centrum (AMC).

A tájékoztatás szerint ez a kiállítás az ASEAN (Association of Southeast Asian Nations – Délkelet-ázsiai Államok Szövetsége) térség egyik legjelentősebb nemzetközi élelmiszer és ital szakkiállítása.

Az Agrármarketing Centrum harmadik alkalommal segíti a magyar agrárium résztvevőit kedvezményes kiállítási lehetőséghez Szingapúrban.

Az 54 négyzetméteres magyar nemzeti közösségi standon 8 magyar cég exporttermékeit és a Hungarian Food Business Programot mutatják be, többek közt a tokaji bort, a libamájat, a szuvidált galambhúst, a mangalicát, a magyar mézet, a „varázsszívószálat” és a gluténmentes snackeket ismerhetik meg a látogatók.

A Hungarian Food Business Program lehetőséget nyújt a programban regisztrált magyar élelmiszer-előállító cégeknek a potenciális üzleti partnerekkel való kapcsolatfelvételre, a program szoftvere összefogja a magyar élelmiszergyártókat és termékeiket, létrehozva ezáltal egy valós idejű, a világ bármely pontján elérhető, online élelmiszeripari katalógust és hazai gyártói bázist – tájékoztatott az Agrármarketing Centrum.

(Forrás: MTI/AMC)