A hét üzleti rendezvényei, konferenciái, workshopjai közül ajánljuk.

Április 19. Nők a gazdaságban itt és most! – Bemutatkozó nap (Győr, Szent István u. 10/a. Aula és Baross terem)

Az esemény alkalmat ad arra, hogy az érdeklődők megismerjék a női vállalkozásvezetők és vezető menedzserek helyét, szerepét a gazdaságban, 2017-ben, Magyarországon, a Nyugat-dunántúli régióban. A kötetlen beszélgetések során felismerhetőkké válnak a női szerepek a családi vállalkozásokban is.

Április 19. Turisztikai Szezonnyitó 2017 (Nonprofit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Háza, Baross Gábor terem, Debrecen, Petőfi tér 10.)

A korábbi évek hagyományait követve, ebben az évben is megszervezik a Hajdú–Bihar Megyei Önkormányzattal, Debrecen Megyei Jogú Várossal és a térség turisztikai és vendéglátó szereplőivel együttműködésben a turisztikai szezonnyitót.

Április 19. Társasági adótörvény 2017. évi változásai, 2016. évi bevallás (SKIK székház, II. emeleti tanácsterem, Kaposvár, Anna u. 6.)

A társasági adó törvény változásairól a 2017. évben és a társasági adó 2016. évi bevallásáról tart előadást Szekeresné Dekkert Lívia, a NAV Adó- és Vámigazgatóságának osztályvezetője.

Április 20. Profi vállalkozásvezető – Profi vállalkozás tréningsorozat (BKIK, Budapest Krisztina krt. 99. 121-es terem)

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Szolgáltatások Tagozatának és a Network Marketing Szakmai Osztályának szervezésében megrendezésre kerülő ingyenes, de regisztrációhoz kötött tréning sorozata.

Április 20. Fókuszban Latin-Amerika: Ecuador (MKIK székház, Budapest, Szabadság tér 7.)

Tájékoztatás az ecuadori gazdasági és üzleti környezetről, a kereskedelmi és befektetési lehetőségekről.

Április 20. Kkv-ezetők klubja a helyi adókról és a kapcsolódó gyakorlati kérdésekről (GyMS megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza, Panoráma terem, Győr, Szent István utca 10/A)

A kkv-vezetők klubjának rendezvényén az alábbi témák kerülnek sorra:

  • tájékoztatás a helyi adó bevételekről, az adózás szabályairól,
  • helyi adónemek típusa, mértékük, sajátosságok az építményadónál,
  • adózási morál javítása a kamara támogatásával.

Április 21. Magyar-ukrán mezőgazdasági üzleti fórum (Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza, Kisvárda, Flórián tér 20.)

A rendezvény által érintett ágazatok: mezőgazdaság, élelmiszeripar, borászat. Az előzetes tervek szerint a rendezvényt Tarasz Kutovij ukrán agrárpolitikai és élelmiszerügyi miniszter, Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter nyitja meg.