2016. szeptember 22-23-án rendezik az első olyan magyarországi adószakmai konferenciát, amely a NAV kezdeményezésére a „Big4”, azaz a legjelentősebb könyvvizsgáló cégek közreműködésével jön létre.

A konferencia nemcsak az adórendszerről ad átfogó képet, hanem kitekint a nemzetközi adóvilágra és a piaci szereplők szempontjait is elemzi, a közvetlen találkozás pedig remek lehetőséget teremt a jövő adópolitikai irányainak, adóztatási koncepciójának bemutatására, a célok ismertetésére. Mivel a szakmai program összeállításában a nagy könyvvizsgáló cégek is közreműködtek, az esemény nem pusztán a hivatal oldaláról közelíti meg a konzultáció témáját.

A konferencia résztvevői az első napon megismerhetik a nemzeti adókoncepció prioritásait, az adópolitika főbb irányvonalait és a befektetésösztönző célú új adószabályokat. A konferencia második napján részletesen bemutatják a NAV új elektronikus szolgáltatásait, és konzultációkat tartanak a várható változásokról az szja, a járulékok, az iparági különadók, a társasági adó, az áfa és a jövedéki adó területén.

Bővebb információ és jelentkezés a konferencia weboldalán.