Eddig több mint negyvenen mondták el véleményüket a Bridge Budapesten, hogy miért érdemes vállalható módon vállalkozni.

Van egy városi legenda, amely szerint sose kérdezz egy vállalkozót az első milliója történetéről, mert nem biztos, hogy büszke rá és szívesen mesélné el. A Bridge Budapestnél viszont hisznek abban, hogy sok olyan vállalkozó van Magyarországon, akinek van mire büszkének lennie, és fontos, hogy elmesélje a történetét.

Öt pontban foglalták össze az alapfilozófiát.

Miért jó neked? Rengeteg energiát spórolsz azzal, ha a kettős gondolkodás helyett értékteremtésre fordíthatod a kapacitásaidat vagy egyszerűen csak jól alszol.

Miért jó a gyerekednek? Példát mutat, hogy a teljesítménynek és a tudásnak is van szerepe az érvényesülésben Magyarországon.

Miért jó az alkalmazottaidnak? Ma Magyarországon a munkavállalók 90 százaléka az elsődleges munkaerőpiacon dolgozik, azaz üzleti vállalkozásoknak, ezért létfontosságú, hogy bánnak velük.

Miért jó a cégednek? Az átláthatóság világtrend, ha növelni akarod a bizalmat a céged felé és tartani a lépést, akkor a tisztességes út az egyetlen választás.

Miért jó az országnak? Minden ötödik ember vállalkozó Magyarországon: a vállalkozások működésétől függ az ország versenyképessége.

Árvai Péter, a Bridge Budapest elnöke, a Prezi társalapító-ügyvezetője videó üzenetben buzdítja a vállalkozókat, hogy megosszák a nyilvánosság előtt a sztorijukat. Eddig ezt negyvennél többen tették meg.