Pehl Bernadett két évtizedes, a kommunikációs iparban szerzett tapasztalatait viszi a Vasas jégkorong szakosztályhoz, operatív igazgatóként segíti a jövőben Szuper Levente és Ladányi Balázs munkáját.

Pehl Bernadett eddig a Spíler TV főszerkesztőjeként dolgozott, tévés karrierjét a TV2-nél kezdte, ahol hat évig szerkesztette a Tények sportrovatát – írja a Kreatív Online.

„Aki ismer, tudja, hogy szenvedélyes rajongója vagyok a sportágnak, Leventét régóta ismerem, tudom, hogy profi szakmai munkát végez Ladányi Balázzsal együtt a Vasas hoki csapatánál” – indokolta döntését Pehl Bernadett.

„Az a célunk, hogy megmutassuk milyen lehetőségek rejlenek egy klubban a jégkorong-mérkőzéseken túl. Szponzori megállapodásokon dolgozunk, minden egyes felületünk, a közönségtalálkozóink, a mezünk, a merchandise termékeink, a meccs alatti büfénk, az eredményjelzőnk egy professzionális közösségépítő klub imidzsét kell hogy keltsék rövid időn belül” – árulta el terveit a szakember.

Két hete dőlt el, hogy a Vasas jégkorong csapata a legmagasabb hazai osztályban, az Erste Ligában szerepelhet a következő bajnokságban.