A Művészetek Palotája (Müpa) honlapjának hang- és videofelvételei regisztráció nélkül is elérhetőek július 1. és augusztus 31. között.

A Müpa legsikeresebb koncertjei közül több mint ötven program rögzített változata, illetve a 17 Literárium-est felvételeiből álló digitális irodalmi gyűjtemény hanganyagai a Multimédia rovat Videó és Digitális Irodalom menüpontjaiban találhatóak meg.

A videotartalmak között széles műfaji skálán válogathatnak az érdeklődők, hiszen teljes operák, klasszikus zenei koncertek, pop- és jazzkoncertek felvételei egyaránt megtalálhatók a honlapon, egy részük HD minőségben is élvezhető.

A klasszikus muzsika kedvelői olyan koncertfelvételekből válogathatnak, mint Kocsis Zoltán és Kocsis Krisztián Mozart-estje a Liszt Ferenc Kamarazenekarral, Komlósi Ildikó, Marcello Giordani és Ramón Vargas áriaestjei. Megnézhetik például Joyce Yang 2011-es koncertjét, Händel Herkulesének szcenírozott előadását, a Bartók-maratont Kocsis Zoltánnal és a Nemzeti Filharmonikusokkal, hallgathatnak Chopint Bogányi Gergelytől, de láthatják a Szegedi Kortárs Balett előadásában a Hattyúk tavát is.

A könnyedebb műfajok és a jazz szerelmeseinek többek között Lajkó Félix, Palya Bea, Harcsa Veronika, a Dresch Quartet, a Magna Cum Laude és a Vad Fruttik is szerepel a kínálatban, de meghallgathatják Shakespeare szonettjeinek megzenésített változatát is, a W. H. formáció és Ónodi Eszter előadásában.

A Digitális Irodalom hanganyagai között tizenhét kiemelkedő kortárs író estjéből válogathatnak, megismerhetik például Esterházy Péter, Buda Ferenc, Zalán Tibor, vagy Borbély Szilárd gondolatait és írói világát.