A hét szakmai programjai, workshopjai, üzleti rendezvényei közül ajánljuk.

2016. április 4. „Mire figyel a hatóság?”: Műszaki vizsgáztatás területén történt változások (Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Konferencia terem, Eger Faiskola út 15.)

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett, „Mire Figyel a hatóság?” című tájékoztató rendezvénysorozat soron következő előadása, április 4-én 13 órától a Műszaki vizsgáztatás területén történt változásokra fókuszál. Előadó a Heves Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály részéről Sődi Zoltán műszaki koordinátor.

2016. április 4. Mesteri összefogás a vendéglátóiparban (Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Oktatási Központ)

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Oktatási Központja és szakképzési osztálya vendéglátóipari mesterklubot szervez, melynek alakuló ülése 2016. április 4-én lesz. A rendezvényre a megyében működő, vendéglátó-ipari (pincér, szakács, cukrász) mestercímet szerzett, vagy mestertanfolyamra jelentkezett, illetve a mestertanfolyamokon oktató szakembereket, cégvezetőket várják a szervezők.

2016. április 5. Fogyasztóvédelem és márkavédelem a gyakorlatban – szakmai konferencia (Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara – Konferenciaterem, I. em., Veszprém, Radnóti tér 1.)

Ha Ön terméket fejleszt, egyedi logót használ, saját weboldala van, saját arculattal rendelkezik, üzletet működtet, jogvitája keletkezett termékével, szolgáltatásával kapcsolatban, vagy csak egyszerűen szeretne jogkövető és versenypiaci előnyöket ismerő vállalkozásként működni, akkor jöjjön, és vegyen részt a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fogyasztóvédelmi és márkavédelmi konferenciáján.

2016. április 5. A határon átnyúló szolgáltatások aktuális kérdései fórum Kapuvár (Rábaközi Művelődési Központ, Városi Könyvtár és Muzeális Kiállítóhely, Kapuvár, Győri út 2.)

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaköz Térsége ingyenes „A határon átnyúló szolgáltatások és aktuális kérdései” fórumot szervez, amelyen a külföldi munkavégzéssel kapcsolatos előadásokat hallgathatnak meg a résztvevők és kérdéseket tehetnek fel a téma szakértőinek.

2016. április 5. Sikeres pályázatírás – Információs nap (Gazdaság Háza, Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.)

Konzultációval egybekötött információs napot tart a H2020-as pályázati lehetőségekről, a pályázatíráshoz kapcsolódó tudnivalókról a kamara Enterprise Europe Network irodája. A program előadói a Nemzeti Kutatásfejlesztési és Innovációs Hivatal felelős szakemberei.

2016. április 6. Tavaszi Tematikus Konferencia – A Bartók Béla út és környékének jövője (Moha Café, Budapest, Bartók Béla út 11.)

Az ősszel kezdődött konferenciasorozat a főváros minden bevásárló utcáját érinti, a következő állomás a Bartók Béla úton lesz. Minden helyszínen a terület jelenlegi gondjait, jövőbeni lehetőségeit, és a vállalkozók javaslatait igyekszünk számba venni és megoldást találni azokra az összes érdekelt bevonásával és szerepvállalásával.

2016. április 7. Médiakommunikációs Workshop (Danubius Hotel Gellért, Budapest Szent Gellért tér 1.)

Nem elég egy jó ötlet, egy különleges termék vagy szolgáltatás, azt el is kell tudni adni – a médiában. Felejtsük el a régi, elavult módszereket, és találjunk ki valami újat! 

2016. április 7. HR nap a kamarában (Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Győr, Szent István u.10/a)

„Hogyan alkalmazkodik a munkahelyek építészete a generációs elvárásokhoz?” címmel szervez HR konferenciát a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

2016. április 8. Kulcs a minőségbiztosításhoz! ISO 9001 szabvány változásai – minőségügyi képzés vállalkozásoknak (Fejér megyei kereskedelmi és Iparkamara, Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.)

2018. szeptember 15-ig minden ISO 9001 minőségirányítási rendszert alkalmazó vállalkozásnak az új, 2015-ös szabvány szerint kell tanúsíttatnia rendszerét. Ismerje meg az új szabványt, készüljön fel időben az ISO 9001:2015 szabvány szerinti átállásra.