A Sportklub helyett az M4 Sporton lesz látható a Fradi TV, így minden magyar háztartásban elérhetővé válik az FTC műsora.

A klub 2014 decemberében indította el a Fradi TV-t a Sportklubon, valamint tíz regionális csatornán, azóta ötvenhárom adást láthattak nézőik – olvasható a Fradi.hu-n. Az elmúlt egy évben az összes labdarúgó-mérkőzést és annak háttértörténetét bemutatták, az edzőtáborról, felkészülési találkozókról máshol nem látható jelenetekkel szolgáltak.

Januártól az M4 Sporton látható az adás, a megújult Fradi TV-ben a közvetítési jogoknak köszönhetően a sportesemények legfontosabb mozzanatait is meg tudjuk mutatni, emellett számos új ötlettel, exkluzív tartalommal készülünk, így a heti magazinműsor még izgalmasabb és színesebb lesz. 

A kedd esti adásban beszámolnak az Újpest elleni bajnoki mérkőzésen megsérült Böde Dániel állapotáról. A csapatorvosokkal kielemezték a csatár sérülését és bemutatják, miként halad lépésről lépésre a visszatérés felé. Dani sérülésével kapcsolatban ez lesz az első hivatalos tájékoztatás. Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatóját, Orosz Pált az igazolásokról, játékosaink megtartásáról kérdezték, összefoglalják Kubatov Gábor elnök évértékelőjét, míg Gyömbér Gáborral és Busai Attilával az NB I-es listavezető hamarosan induló felkészülésére hangolnak.

A megújult Fradi TV első adását január 5-én, kedden 21.30-tól láthatják az M4-en. A műsorvezető továbbra is Kovács Kokó István és Tóth Tímea lesz