Christian Wolff irányítja 2016. január 1-jétől a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.-t., az új gyárigazgató Thomas Geiert váltja a poszton.

Christian Wolff (képünkön) okleveles gépészmérnökként végzett a Stuttgarti Egyetemen. Pályafutását az akkori Daimler-Benz AG-nál kezdte 1989-ben egy nemzetközi vezetői utánpótlás program keretében. Az első, Sindelfingenben és Tuscaloosa/USA-ban betöltött, gyártással kapcsolatos feladatkörei után a Daimler AG-ban különböző vezetői pozíciókat látott el, a NedCar Hollandiánál minőségirányítási vezetőként, Untertürkheimban pedig logisztikai vezetőként dolgozott. 2011 januárja óta az AMG Operations vezetője, 2013 októbere óta a Mercedes-AMG GmbH ügyvezetőségének tagja.

Thomas Geier 1985-ben kezdte karrierjét a Daimler AG-nél, miután gépészmérnöki végzettséget szerzett Karlsruhéban. A vállalatnál betöltött különböző munkakörök után a törzsgárda tagjaként részt vett az akkor újonnan induló rastatti gyár felépítésében. Az elkövetkezendő években Rastattban többek között a karosszériaüzemet, a fényezőüzemet és az összeszerelő üzemet irányította. 2007-ben vette át a sindelfingeni gyár minőségirányításának vezetését, 2010-től pedig a Mercedes-Benz kompaktautók minőségirányításának vezetője volt a rastatti, kecskeméti és valmeti gyárakra kiterjedő hatáskörrel, egészen 2014-ig, amikor a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. gyárigazgatójává léptették elő.

A közel 1 milliárd eurós beruházással felépült, 2012 márciusa óta működő kecskeméti gyár a Mercedes-Benz első Németországon kívüli európai üzeme. Az üzemben 2014 májusa óta három műszakban zajlik a termelés. A telephelyen eddig több mint 300 ezer Mercedes-Benz modell készült. A dolgozói létszám az idén meghaladta a 4000-et.