Megjelent az első Marketing Trendbook, a marketingszakmai kiadvány bemutatja a legfontosabb üzleti és szakmai trendeket, valamint a lehetséges növekedési irányokat – közölte a Magyar Marketing Szövetség.

A szervezet tájékoztatása szerint a 420 oldalas, hiánypótló kiadvány 147 magyarországi marketing szakember és üzleti döntéshozó közreműködésével jött létre. Célja, hogy bemutassa a marketing megváltozott szerepeit az üzleti és társadalmi értékteremtésben, illetve a marketing legfontosabb területeit globális és hazai szinten is.

A kötetben szereplő tartalmak egyebek mellett olyan témákkal foglalkoznak, mint a mesterséges intelligencia szerepe, a generációk közti különbségek, az influenszerkommunikáció kihívásai és jövője, a social média vagy az adatvezéreltség.

A tervek szerint a Marketing Trendbook ezentúl kétévente jelenik majd meg, hogy a lehető legfrissebb tudást gyűjtse össze és ossza meg.

A Marketing Trendbook nyomtatott formában megvásárolható, illetve ingyenesen le is tölthető erről a linkről: www.trendbook.marketing.hu 

(Forrás: MTI, MMSZ)