Augusztus 27-től a hot! magazin főszerkesztői feladatait Kelemen Krisztina látja el, Kiss Krisztina pedig a Bravo főszerkesztőjeként folytatja munkáját.

Illés Csaba, a hot! és a Bravo korábbi főszerkesztője új kihívásokat keres és távozik a kiadótól – tudatta a Mediaworks.

Kelemen Krisztina a magazin indulása óta dolgozik a kiadónál: szerkesztő-újságíróként kezdte munkáját, később főmunkatársa, majd 2011-től felelős szerkesztője volt a lapnak.

Az idén 10 éves fennállását ünneplő, mára szilárd olvasóbázissal rendelkező hetilap a jövőben is a szórakoztató tartalmakra helyezi a hangsúlyt.

Kiss Krisztina 2005. óta tagja a Bravo csapatának, újságíróként, majd felelős szerkesztőként dolgozott a magazinnál. Az Olsen ikrekről, valamint az akkortájt legnépszerűbb fiatal popsztárról, SP-ről írt életrajzi kötetet. A VOLTFolio gálán három egymást követő évben jelölték az év könnyűzenei újságírójának, ezek közül 2012-ben a szakmai szavazók neki ítélték a rangos díjat.

Illés Csaba a Kreatív Online-nak elmondta, hogy sok terve van a jövőre nézve, nyitottan áll új feladatok elé. A médiapiactól nem távolodik el, de most pár hetet mindenképp pihenni fog.

A Mediaworks 2014. október 1-je óta dolgozik. A cég tulajdonosa az osztrák Vienna Capital Partners (VCP), amely a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyása után megvásárolta a magyarországi Ringier és Axel Springer érdekeltségek jelentős részét.

Nem egészen két év alatt a felső vezetésben komoly változások történtek. Közös megegyezéssel távozott a cégtől a vezérigazgató és két helyettese, valamint a marketing igazgató sem erősíti már a csapatot. A fenti főszerkesztőcsere mellett már más a Népszabadság és a Világgazdaság első számú vezetője is.