A március 15-i rendezvények mellett több fesztivál és vásár is várja a nagyérdeműt a héten.

2016. március 14-15. Retró Édesség és Marcipán Fesztivál (Budapest)

Egy hely, ahol találkozik a múlt és a jövő édessége. Legyen szó újragondolt kókusztekercsről, törökmézről vagy a kézzel gyártott marcipán bonbonokról, kicsi és nagy egyaránt megtalálja a kedvére valót.

2016. március 18-20. XXV. Bohém Fesztivál (Kecskemét)

A huszonötödik fesztiválra az elmúlt negyedszázad legjobb és legnépszerűbb fellépőit hívták meg a szervezők, igazi örömzenére lehet számítani.

2016. március 18-20. Garden Expo (Budapest)

„Nekem a kert a lelkem, háborítatlan nyugalmam zöld szigete. Nekem a kert a kedvem bölcsője, ringat, ölel, táplálja szellemem. Nekem a kert a barátom, ki szereti, befogadja és szórakoztatja családom. Nekem a kert nem álom, mezítláb és csizmában is imádom.” Kerti bútorok, grillek, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás, medencék, szaunák, öntözéstechnika és inspirációban gazdag bemutatókertek március 18-20. között a Budapest Sportarénában.

2016. március 19-20. Agrár Expo (Kiskőrös)

Március 19-20-án immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a kiskőrösi Városi Sportcsarnokban a népszerű Duna-Tisza közi Agrár Expo. A rendezvény a minőségi alapanyagokból készült magyar kézműves élelmiszerek népszerűsítését tűzte ki célul. Lesznek házi kolbászok, sonkák, sajtok, borok, pálinkák, fűszerek, különleges mézek, lekvárok, olajok, zöldségpástétomok, ínyenceknek füstölt hal, eperbor, medvehagyma és még sok minden más kézműves termék, ami nem található meg a multi áruházak kínálatában.

2016. március 19. Tokaji Március Nagykóstoló (Budapest)

Tokaj nemzetközileg a legismertebb, hazánkban pedig az egyik legkedveltebb borvidékünk. Egyediségét természeti adottságai, szőlőfajtái, aszú bora, illetve hagyományai adják.

2016. március 20. V. Macaron Nap (Budapest)

Magyarországon immár ötödik alkalommal ünneplik az innovatív cukrászat egyik legnagyszerűbb termékét, a csodálatos lehetőségeket magában foglaló macaront. Az esemény idén is az Akvárium Klubban lesz megtartva. Mivel idén vasárnapra esik március 20. azaz a Nemzetközi Macaron Nap, az eddigieknél még több gyerek- és családi programmal készülnek a szervezők.